2017-02-06

Masks

Tonight I have a new blogpost over at the PaperArtsy blog. For the topic "Masks" I created a birthday card. 

Vanavond ben ik weer te gast op PaperArtsy blog met een blogpost over "Masks". Hiervoor maakte ik een deze verjaardagskaart.

Kim Dellow designed beautiful new stamps and stencils for PaperArtsy. Her stencils can be used as masks as well. The release is due for February 19 but I was allowed to show a little sneek peak tonight. The flowers on the background were done with paint and one of Kim's brand new masks.

Kim Dellow ontwierp voor PaperArtsy nieuwe stempels en stencils. Het leuke is dat de stencils ook als masks te gebruiken zijn. En met een mask kan je andere dingen doen dan met alleen een stencil. Ze komen pas op 19 februari uit maar ik mocht er al mee aan de slag. Ik maakte deze achtergrond met verf en met één van de nieuwe bloemenmasks. 

The flower in the front is from the new PaperArtsy ETS 08 set. I used Flower Soft to add texture.

De bloem komt uit de nieuwe PaperArtsy ETS 08 set. De blaadjes kregen een laagje Flower Soft. Een leuke manier om extra textuur aan te brengen.

For a step by step photo tutorial and a supply list, hop over to the PaperArtsy blog. 

Klik even door naar PaperArtsy blog. Daar vind je een stap voor stap uitleg met foto's en ook een beschrijving van de gebruikte materialen.

Stamps: PaperArtsy ETS 08 & JOFY 026

Stencil: PaperArtsy by Kim Dellow PS048

7 comments:

 1. Love the fresh colours you've used on your project. I must follow your advice on limiting colours wisely. Thank you.

  ReplyDelete
 2. wat een prachtige kaart, echt eentje om in te lijsten:)

  ReplyDelete
 3. Wat een mooi geheel weer! Prachtig resultaat met de stencil/mask. Tof dat de bloem over de rand van de kaart gaat. Flower Soft, daar heb ik ook nog een voorraadje van, mooi gebruikt hier.

  ReplyDelete
 4. Wat heb je deze stempels weer mooi gebruikt met die prachtige achtergrond die ontstond door een prachtige stencil techniek, ga ik zeker ook een keertje proberen, mooie kleurcombinatie en mooie afwerking van de bloem met flower soft!!
  Groetjes
  Maria

  ReplyDelete
 5. Love this card, Anneke!!! The flower soft was a fabulous idea!!!!!!!

  ReplyDelete
 6. Oh, dat is weer supermooi ! Wat een toffe achtergrond met die mask/stencil, en de bloem met Flowersoft is om te strelen ! Groetjes, Enny

  ReplyDelete
 7. Prachtig! De bloem met flowersoft ziet er echt geweldig uit. Ik ga even doorklikken en kijken hoe je dit allemaal gemaakt hebt. Kan ik vast nog veel van leren :-)

  ReplyDelete

Dankjewel voor je bezoekje en je reactie, ik ben er heel blij mee!

Thank you for your visit and your comment, love it!