2012-11-09

Twee Oproepjes

This is a call-up for my Dutch readers


Hoemmelke en Mimi's organiseren een kerstswap, daar had ik het al eens over. De swap is inmiddels afgesloten (zij is mijn swappartner geworden, leuk!) maar jullie kunnen met z'n allen nog een steentje bijdragen. De swap gaat immers ook gepaard met een actie voor het goede doel.
Er zijn namelijk véél kadootjes nodig voor kinderen (63 kids jonger dan 6 jaar en 118 kids tussen 6 en 12 jaar) van de Al-arm vzw. Meer info over het goede doel vind je HIER.
Wil je graag iets maken en opsturen (naar België, tegen 15/12) voor een minder bedeeld kind om hun kerst wat kleurrijker te maken, mail dan naar Maren van Hoemmelke of Veerle van Mimi's. Hun mailadressen vind je in de kantlijn van hun blogs.
De dames hebben ook ideetjes voor kadootjes op hun blog staan.

***

Iets helemaal anders. Jessica van Bookiez won via Facebook een Art Journal van Prima Marketing. Het is de bedoeling dat dit Art Journal gevuld naar Prima terug gestuurd wordt. Jessica zoekt nog vrijwilligers om een pagina te maken. De pagina's kunnen uit het boekje gehaald worden en worden los verstuurd. 
Het thema is vrij, er moeten ook geen producten van Prima gebruikt worden. Interesse? Laat dan een reactie achter op de blog van Jessica 
Ik doe alvast mee :)

3 comments:

 1. leuk hee, bedankt voor de tip! (van de rr miniboekjes)
  en ook de link van bookiez past wel in mijn straatje...
  groetjes
  Evelyn

  ReplyDelete
 2. Wat fijn dat je nog een extra oproep doet! En ik vind het ook leuk dat jij mijn swappartner bent :-) een héle uitdaging :-)

  ReplyDelete

Dankjewel voor je bezoekje en je reactie, ik ben er heel blij mee!

Thank you for your visit and your comment, love it!