2010-07-23

The lass that loved a sailor


Ik ga op reis en ik neem mee...
Niets om te stempelen, toch niet als het reisje maar 1 weekje duurt.
Maar, het transportmiddel om op onze bestemming te geraken was een boot. Op die boot was een shop en daar viel mijn oog op dit kleine stempeldoosje met hele mooie houten stempeltjes. Volgens mijn reisgezel waren deze  doosjes eerder voor grotere kinderen bestemd, wel dan reken ik mezelf daar maar bij voor het gemak.. Na ongeveer 2 uur weg van huis had ik dus wel iets mee op reis om te stempelen. Tot meer dan wat probeersels is het echter niet gekomen, de kwaliteit van de stempelinkt was niet zo best :)
Bij "Deze is ook leuk!"  kun je elke zaterdag verhalen lezen over wat meegenomen wordt aan knutselmateriaal op reis of zelf een verhaal linken.

I didn't take any cardmaking materials along when I left for my holidays. The journey only lasted one week! To reach our destination we had to catch a boat. On that boat there was a shop and there I set eyes on this box filled with wooden stamps. According to my travelling companion, this set was meant for children. For convienience's sake, I considered myself as one of them.. So after all I had some stamps with me on our journey, although I didn't do a lot of stamping because of the poor quality of the inkpads :)
More stories about hobby materials in the luggage, every Saturday on the blog of "Deze is ook leuk"

Ondertussen heb ik met de stempeltjes een pagina gemaakt. De tekst is een refrein uit een oud liedje waarin een zeeman over zijn liefje zingt. Deze tekst kwamen we ergens onderweg op straat tegen. 
Meanwhile I made a journal page with those stamps. During our trip we saw the lyrics of an old sailors' song in the street. I used those lyrics for my page. Een herinnering en misschien het begin van één of ander boekje...
A memory and perhaps the first page of some booklet...

17 comments:

 1. alleen voor zo'n doosje zou je deze set al willen hebben. Je hebt alvast een mooie kaart/pagina met ke nieuwe stempels gemaakt.
  Leuk vakantieverhaal Anneke, dank je wel.

  ReplyDelete
 2. nou meid dat daar de inkt niet geweldig was zal jou een zorg wezen, je wist immers dat je thuis genoeg goede inkt had, wat een leuke stempel doos, trouwens wat een leuke doos, kunnen we namaken :))en ik word gelijk ook een groot kind als ik ergens die stempels vind, enig je pagina, meid, echt geweldig, met die witte stipjes naast je figuurtjes, toppie!!!

  ReplyDelete
 3. Wat een ontzettende leuke doos. Zou ik ook niet kunnen laten liggen.
  En wat een leuk kaartje heb je er mee gemaakt.

  ReplyDelete
 4. Wat een leuk souvenir!
  En weer een geweldige kaart.
  Fijn weekend.

  ReplyDelete
 5. Het eerste wat ik dacht wat net als Dymphie, alleen het doosje al! En prachtige pagina

  ReplyDelete
 6. Een onweerstaanbaar stempeldoosje!!
  En al meteen heel mooi gebruikt.

  ReplyDelete
 7. oh,wat mooi,alleen t doosje is al mooi!Ik moet gelijk aan dat lietje denken vanne :meisje ik ben een zeeman,een zeeman is heel vaak van huis..."(weet niet of je dat kan?)
  Je voorkanje van het boekje is super (moet haast wel een boekje worden;)Heel mooi !
  Fijn weekend,Jolanda

  ReplyDelete
 8. Wat een mooi doosje! Alleen daarom zou je het al meenemen;) En misschien een goed voorbeeld om zelf een keer zo'n doosje te maken. Prachtige pagina heb je er mee gemaakt!

  ReplyDelete
 9. Niet te weerstaan dit stempeldoosje, wij begrijpen je wel hoor :) En met alle mooie inkt die je thuis hebt heb je er iets heel moois mee gemaakt. Ik zou het doen hoor, dat boekje! (Ik vind die tekst trouwens erg leuk!)

  ReplyDelete
 10. Zo'n prachtig doosje kun je niet laten liggen, en dan is het ook nog een stempeldoosje! Je hebt er een super leuke kaart mee gemaakt! Allebei een leuk aandenken aan je vakantieweek.
  Groetjes van Yvon

  ReplyDelete
 11. Alleen al die doos is mooi,en dan ook nog va die leuke stempels erbij! Goed gescoord!
  En wat een onzettend leuke journal heb je ermee gemaakt!

  ReplyDelete
 12. WOW so beautiful is the stamping box and the the journal page is amazing.
  Wish you happy holidays,
  Groetjes Anja

  ReplyDelete
 13. Wat een ontzettend schattig doosje met stempeltjes, daar had ik denk ik ook geen weerstand aan kunnen bieden :D En je pagina is ook heel erg mooi geworden.

  ReplyDelete
 14. Alleen al dat doosje met die schattige stempeltjes! Dat zou ik ook niet hebben laten liggen hoor! En je werkstuk is heel mooi geworden! Ben benieuwd waar je het voor gaat gebruiken!

  ReplyDelete
 15. Wat gaaf! Het doosje, de stempeltjes en je werk, top!

  ReplyDelete
 16. Je kan nooit genoeg stempels hebben. En als het dan nog zo mooi verpakt is zoals deze ... dan kan je dat toch niet laten liggen ;o)

  ReplyDelete
 17. Zo'n doosje kan je inderdaad niet laten staan

  ReplyDelete

Dankjewel voor je bezoekje en je reactie, ik ben er heel blij mee!

Thank you for your visit and your comment, love it!