The Hearts Border Stamp by Darkroom Door can be used on cards as well.
To create this card I started by stamping the hearts with Versamark Ink on watercolor paper. I heat embossed the print with WOW embossing powder 'Opaque Bright White'.
De 'Hearts Border Stamp' van Darkroom Door is ook perfect te gebruiken op kaarten. Voor deze kaart eerst de harten gestempeld met Versamark inkt op aquarelpapier. Daarna de print bewerkt met WOW embossing poeder 'Opaque Bright White'.
I painted the hearts with Distress Oxide Ink using a water brush.
De harten geverfd met verschillende kleuren Distress Oxide Inkt en een waterpenseel.
I applied red, turquoise and white paint to a sheet of paper with a brayer. I cut a panel out of that paper to use as a mat for the watercolor panel. I stamped the text on a strip of vellum, wrapped the strip around the card and adhered it to the back. I attached all layers to each other by making machine stitches along the edges of the white panel. I glued the finished panel to a folded card.
Een blad papier gekleurd door witte, turquoise en rode verf aan te brengen met een brayer. Hieruit een strook gesneden om de harten op te matten. De tekst gestempeld op een strookje vellum. Het strookje rond de kaart gewikkeld en achteraan bevestigd. Alle laagjes aan mekaar vast gestikt. Het afgewerkte paneel op een dubbele kaart geplakt.
Stamps Darkroom Door:
Distress Oxide Ink: Worn Lipstick, Tattered Rose, Cracked Pistachio, Ripe Persimmon, Picked Raspberry
Dina Wakley Media Paint: Ruby, Turquoise, White
De hartenboordstempel is quasi onherkenbaar zo in 't wit. Heel mooi effect. Leuk, die stiksels met loshangende draadjes.
ReplyDeleteWat een prachtige, romantische kaart, heel mooie harten-stempel zo in wit, weer prachtige kleuren en leuk die gestikte randen ! Groetjes, Enny
ReplyDeleteleuke kaart, en grappig ook, want ik ben zelf ook met hartjes bezig (voor de jubileumuitnodiging van mijn ouders), maar da's voor later..
ReplyDeletePrachtig! Leuk idee om het strookje op de achtergrond vast te naaien.
ReplyDeleteGroetjes, Nele