The 4 cards I'm sharing today were made after watching the Tim Holtz Holiday Hoopla 2022 - Part 1 on YouTube.
De 4 kaartjes van vandaag maakte ik na het bekijken van de Holiday Hoopla 2022 - Part 1 van Tim Holtz op YouTube.
I started by stamping the 'Bottlebrush Trees' on watercolor paper using various colors of Distress Ink. For a watercolor look I sprayed water on top of the inked-up stamp before making the print.
Begonnen met het stempelen van de 'Bottlebrush Trees' op aquarelpapier met verschillende kleuren Distress Inkt. Voor het afdrukken eerst water verneveld op de beïnkte stempel.
After drying I overstamped the trees with Versamark ink, sprinkled Sticky Embossing Powder on top, heated this powder with the heat tool before sprinkling Distress Glitter 'Clear Rock Candy' on top. The Sticky Embossing Powder works as a glue and holds the Distress Glitter in place.
Na het drogen de bomen nog een keer bestempeld met Versamark Inkt. Sticky embossing poeder over de natte afdruk gestrooid en dat kort verhit met de heat tool. Onmiddellijk Distress Glitter 'Clear Rock Candy' over de bomen gestrooid. Het Sticky embossing poeder werkt als lijm en houdt de Distress Glitter vast.
I left the stamp and the paper in the same place on my stamping platform during the whole process.
Tijdens het hele proces de stempel en het papier op dezelfde plaats gehouden op mijn stamping platform.
I used a die to die cut panels out of the watercolor paper. Each panel was matted onto handmade paper before adhering it to a top fold card.
Met een stans paneeltjes gesneden uit het aquarelpapier. Elk paneeltje op een stukje handgeschept papier gemat en het geheel op een dubbele witte kaart gekleefd.
It's not easy to catch the glitter on the photos :)
Niet makkelijk om de glitter vast te leggen op de foto's :)
Stamps Stampers Anonymous Tim Holtz
Bottlebrush Trees CMS 455
Modern Christmas CMS 388
Great Outdoors CMS 321
Distress Ink: Twisted Citron, Cracked Pistachio, Salvaged Patina, Evergreen Bough, Saltwater Taffy, Picked Raspberry, Kitsch Flamingo, Ripe Persimmon, Squeezed Lemonade